София
+2
Shoko
една жена ми казa
6 posters
София
През тези 25 години никога не гласувахме за ретроградната партия БКП-БСП . Така нашия град се развива благодарение на ГЕРБ и Данчето Фандъкова . Погледнете София как изглежда , просто това е един Европейски град . С добра инфраструктура , метро , зали , паркове и т. н. А сега направете сравнение с вечно комунистическо-социалистическите градове , Видин , Враца , Монтана , Лом и други подобни . Това са градове на мизерия , кражби и простотия и комунизъм .
една жена ми казa- Брой мнения : 27
Re: София
Да, София наистина много се промени...Ама според мен си е до човека..не толкова до партията...Евала на Данчето, как пък един път не измрънка за нещо....а направи чудеса!
Амааа така сме ние жените...: ))))))
Амааа така сме ние жените...: ))))))
Shoko- Брой мнения : 223
София наистина се променя... не случайно девизът е "РАСТЕ НО НЕ СТАРЕЕ". Определено Фандъкова е един добър кмет и определено ще гласувам за нея ако се кандидатира на новите избори.
Обаче за Бойко Борисов не мога да се изкажа много ласкаво... поне за предишното му управление. Голяма част от малкият бизнес в нашия сектор фалира под огромен натиск... ние оцеляхме някак си като фирма, но бяхме на ръба на бръснача да затворим врати... Сега малко се е кротнал забелязвам, но продължавам да му нямам никакво доверие.
Обаче за Бойко Борисов не мога да се изкажа много ласкаво... поне за предишното му управление. Голяма част от малкият бизнес в нашия сектор фалира под огромен натиск... ние оцеляхме някак си като фирма, но бяхме на ръба на бръснача да затворим врати... Сега малко се е кротнал забелязвам, но продължавам да му нямам никакво доверие.
elmariachi- Брой мнения : 35
Ти пък си взела градове за сравнение които от край време са едни от най- бедните. по времето на социализма също.една жена ми казa написа: А сега направете сравнение с вечно комунистическо-социалистическите градове , Видин , Враца , Монтана , Лом и други подобни . Това са градове на мизерия , кражби и простотия и комунизъм .
На мен градът който ми направи най- силно впечатление това е Бургас.
Alone911- Брой мнения : 157
една жена ми казa написа:През тези 25 години никога не гласувахме за ретроградната партия БКП-БСП . Така нашия град се развива благодарение на ГЕРБ и Данчето Фандъкова . Погледнете София как изглежда , просто това е един Европейски град . С добра инфраструктура , метро , зали , паркове и т. н. А сега направете сравнение с вечно комунистическо-социалистическите градове , Видин , Враца , Монтана , Лом и други подобни . Това са градове на мизерия , кражби и простотия и комунизъм .
Нито един път не съм гласувал за БСП, преди време гласувах за СДС, за Костов, а сега гласувам за Борисов и пак ще гласувам за него. Колкото до градът и вашето мнение вие сте напълно права и аз го поддържам и съм на почти същото мнение.
File099- Брой мнения : 163
Местожителство : София
Alone911 написа:
мноо сме големи бе що няма целувки тука бе
1L- Брой мнения : 148
1L написа:Alone911 написа:
мноо сме големи бе що няма целувки тука бе
Бургас отдалеч има вид точно на западен град.
File099- Брой мнения : 163
Местожителство : София
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите