Ново преброяване - кои сме тук отново?
3 posters
Ново преброяване - кои сме тук отново?
Поради събитията в дира една част от хората отново ще се изнесат тук... да вземем да се преброим и да внесем малко ред.
Не мисля, че има нужда от толкова различни клубове - един е достатъчен - примерно "Споделено" и там да си пишем на каквито и теми ни вълнуват... щото иначе се пръскаме и някои хора вероятно ще се откажат поради разводняването и ще си тръгнат... това е само предложение, което слагам на масата за публично обсъждане.
Нека и Файла си каже тежката дума - щото той май ще бъде и админ и мод.
Не мисля, че има нужда от толкова различни клубове - един е достатъчен - примерно "Споделено" и там да си пишем на каквито и теми ни вълнуват... щото иначе се пръскаме и някои хора вероятно ще се откажат поради разводняването и ще си тръгнат... това е само предложение, което слагам на масата за публично обсъждане.
Нека и Файла си каже тежката дума - щото той май ще бъде и админ и мод.
elmariachi- Брой мнения : 35
Re: Ново преброяване - кои сме тук отново?
Нека не губим целокупността на групата на много различни места а да бъде всичко в едно - без значение от тематиката. Така ставаме едно ядро, което трудно би се разпаднало... Миналия път нашата общност се разпадна може би щото се пръснахме по различни клубове... като се създаде едно ясно и само едно ядро - трудно се сменя обстановката.
Файле ти реши - ти ни покани - ти реши.
Файле ти реши - ти ни покани - ти реши.
elmariachi- Брой мнения : 35
Тук съм! Ще изляза със становище по-късно вечерта защото сега имам да върша малко работа на служебната ми работа.
File099- Брой мнения : 163
Местожителство : София
Здравейте.
И аз съм тук.
Админа ме е иьхвърлил от дир.бг понеже сун дискутирал друг клуб.
И по технически причини съм изхвърлен.
Нека си останат нашите и вашите там.
Свестните дано се съберем тук.
И аз съм тук.
Админа ме е иьхвърлил от дир.бг понеже сун дискутирал друг клуб.
И по технически причини съм изхвърлен.
Нека си останат нашите и вашите там.
Свестните дано се съберем тук.
finntroll73- Брой мнения : 23
Местожителство : Bergen Norway
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите