Бунтарите
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Любимата ми тема...

+2
Ludo22
Shoko
6 posters

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Go down

Любимата ми тема... Empty Любимата ми тема...

Писане by Shoko Вто Мар 10, 2015 3:27 pm

стои празна.....: )))) Не може да бъде... Very Happy  Very Happy  Very Happy
Я сега кажете какво хубаво ви се случи днес....какво ви усмихна или впечатли...Wink
Shoko
Shoko

Брой мнения : 223

Върнете се в началото Go down

Любимата ми тема... Empty Re: Любимата ми тема...

Писане by Ludo22 Вто Мар 10, 2015 5:50 pm

Да ти кажа честно, още се чудя да се смея ли, да се ядосам ли. Днес имах час при зъболекар, където трябваше да ми сложат една фасадна коронка.
   Отивам аз да си оставя палтото на гардероб и гледам няколко човека приведени и търсят нещо. Аз съвсем нищо неподозираща, но за сметка на това любопитна, попитах дали обица е загубена. Изведнъж търсещите се смутиха и тогава стоматолога ми обясни, че търсят моята коронка Shocked До като качили готовата коронка от зъботехниците до кабинета, я изпуснали и загубили.
Та така, май повече ми е смешно Very Happy
Ludo22
Ludo22

Брой мнения : 77
Местожителство : София

Писане by Shoko Вто Мар 10, 2015 8:41 pm

Миии...била си свидетел на издирване на собствената си коронка...: ))))
Аз днес цял ден се смея...щото колегата реши да ми говори за чакри и разпъване...: ))) На мен! Very Happy И за йога...: )))) И беше толкова сериозен и убедителен...: )))).....
Shoko
Shoko

Писане by Ludo22 Вто Мар 10, 2015 8:43 pm

И разпъната ли си сега? Very Happy
Ludo22
Ludo22

Писане by Shoko Вто Мар 10, 2015 8:45 pm

Хахаа...ей! Имах наУчна лекция...: )))
Shoko
Shoko

Писане by Ludo22 Вто Мар 10, 2015 8:48 pm

Опитвам си да си забраня съобщенията на имейла, когато тук имам съобщение и нещо не ми се получава Very Happy
Ludo22
Ludo22

Писане by Shoko Вто Мар 10, 2015 8:54 pm

Миии забрани ги де...аз като си отворих пощата се уплаших и я затворих....ииии така си реших проблема...: ))) Временно! После ще му мисля... Very Happy
Shoko
Shoko

Писане by Admin Вто Мар 10, 2015 9:08 pm

Ludo22 написа:Опитвам си да си забраня съобщенията на имейла, когато тук имам съобщение и нещо не ми се получава Very Happy
Справи ли се...?
Ако се справиш, казвай после как...: )))
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 33

https://bumtarite.bulgarianforum.net

Писане by File099 Сря Мар 11, 2015 9:27 am

Shoko написа:стои празна.....: )))) Не може да бъде... Very Happy  Very Happy  Very Happy
Я сега кажете какво хубаво ви се случи днес....какво ви усмихна или впечатли...Wink

Хубавото което ми се случи вчера е че се отървах от един много гаден обект и май ще ме насочват към друг направо перфектен обект който е още по-близо до нас. А на стария си обект продължавам да си давам наряди.
File099
File099

Брой мнения : 163

Писане by Alone911 Сря Мар 11, 2015 12:16 pm

Днес получих един мейл от началника ми който страшно ме ядоса. Отговорих подобаващо зле и оставих работата за утре защото никак не съм съгласна да си пиша задачи сама, оценките някой друг който няма представа от работата и на следващата година пак да си измислям.

Alone911

Брой мнения : 157

Писане by Ludo22 Сря Мар 11, 2015 12:20 pm

Alone911 написа:Днес получих един мейл от началника ми който страшно ме ядоса. Отговорих подобаващо зле и оставих работата за утре защото никак не съм съгласна да си пиша задачи сама, оценките някой друг който няма представа от работата и на следващата година пак да си измислям.
- значи, да му мисли началника утре, като го подхванеш Very Happy . Личи си, че си ядосана!
Ludo22
Ludo22

Писане by Alone911 Сря Мар 11, 2015 12:49 pm

Ludo22 написа:
Alone911 написа:Днес получих един мейл от началника ми който страшно ме ядоса. Отговорих подобаващо зле и оставих работата за утре защото никак не съм съгласна да си пиша задачи сама, оценките някой друг който няма представа от работата и на следващата година пак да си измислям.
- значи, да му мисли началника утре, като го подхванеш Very Happy . Личи си, че си ядосана!
Той е на командировка в чужбина. Така, че ще трябва да мисля аз защото срока е в петък. Ще трябва да измисля нещо и да го оформя, но при такива ситуации никак не ми върви.
Научих се да не започвам работа върху нещо когато съм ядосана, особено ако трябва да измислям план за работа които хем да изглежда добре, хем да го свърша, пък и да е допълнително, но да създава впечатление за развитие.
Ако не бях толкова ядосана от изоставането миналата година по независещи от мен причини и от това, че 10+ години все нямаше да стане заради многото средства, пък накрая си го направих сама и сега ох, нови цели- не една ами две да напиша.
Две нови цели? Ха! Пък може и да го направя. То това да споделиш е добра идея. Поне като пишеш не си толкова ядосан.

Alone911

Писане by Ludo22 Сря Мар 11, 2015 12:57 pm

Шефа ти е късметлия, че си част от екипа му Very Happy .

Радвам се, че се чувстваш добре, пишейки тук, демек шефа ти трябва да ни почерпи Razz
Ludo22
Ludo22

Писане by Alone911 Сря Мар 11, 2015 1:06 pm

Ludo22 написа:Шефа ти е късметлия, че си част от екипа му Very Happy .

Радвам се, че се чувстваш добре, пишейки тук, демек шефа ти трябва да ни почерпи Razz

Измислих целите- две и ги изпратих. Чакам отговор да не пиша напразно.
Като те разбере човек някак започваш да се чувстваш по- добре и не така притиснат от обстоятелствата.
Шефът не съм сигурна дали ще почерпи, но аз ви пращам една виртуална усмивка. sunny

Alone911

Писане by 1L Сря Мар 11, 2015 1:29 pm

Shoko написа:стои празна.....: )))) Не може да бъде... Very Happy  Very Happy  Very Happy

ходих за нова лампа за бюрото ми ,   държах да ми я изпробват, онаа вика трябва да разпечатвам крушка, ми аз кво, от къщи ли трябва да си нося крушка,  гледате да си пробутате дефектните боклуци на горките хорица, таа лампа сто процента не работи! ама как не работи - нова лампа! ми как? нали виждам че не свети!   онаа отива разпечатва крушка, викам й , и кво сега? ше земе да светне ли? сигурен съм че няма да светне, старата ми оттука я взех и не светеше Wink  таа се поти вече, завинтва крушката и хоп - натиска копчето - и! нищо! не свети   е!!?  хахаха Cool  видя ли ма   на мене не ми се види да свети, а на тебе?  онаа почва да трепери, завива, развива, отиде отвори друга крушка, и о небеса, накрая лампата светна alien   викам ама май само единствено с таа крушка свети, с другите що не светеше alien  таа да не е от скъпите, мойте в къщи са обикновени, сега и специални крушки  ли ми пробутатвате , аз съм дошъл само за лампа Rolling Eyes  после и казах че това е скрита камера, да не се впряга толкоз alien

1L

Брой мнения : 148

Писане by Alone911 Сря Мар 11, 2015 2:33 pm

Това голям номер! никога не съм участвала в това и добре защото при такива ситуации въобще нямам чувство за хумор.

Alone911

Писане by Ludo22 Сря Мар 11, 2015 8:54 pm

Искам само да кажа, че тюркоазените ми джинси, направиха тюркоазено всичко , което е в пералнята в момента. А до сега нямах нищо с такъв цвят, освен обущета и герданче! Crying or Very sad
Ludo22
Ludo22

Писане by Shoko Сря Мар 11, 2015 8:56 pm

Ludo22 написа:Искам само да кажа, че тюркоазените ми джинси, направиха тюркоазено всичко , което е в пералнята в момента. А до сега нямах нищо с такъв цвят, освен обущета и герданче! Crying or Very sad
Ле лееееее....и? Има ли оправяне или ще си тюркоазена....
Shoko
Shoko

Писане by Ludo22 Сря Мар 11, 2015 8:58 pm

Направо не смея да отворя пералната Very Happy ......
Ludo22
Ludo22

Писане by Shoko Сря Мар 11, 2015 8:59 pm

Very Happy Very Happy Very Happy С теб съм! Давай!...: ))
Shoko
Shoko

Писане by Ludo22 Сря Мар 11, 2015 9:13 pm

Shoko написа:Very Happy Very Happy Very Happy  С теб съм! Давай!...: ))
- един пуловер вече не е бледо розов, а мръсно сив, ама от това гадното сиво. От моите дрехи това е пострадалото Wink . Леле, е много гадно сиво е, даже и за вкъщи не става.
Ludo22
Ludo22

Писане by Shoko Сря Мар 11, 2015 11:30 pm

Еееее пусни го още веднъж с джинсите и чакай промяна и после пак и пак и пак иии...може и синьо да стане...: )))
По принцип не харесвам сивия цвят..не знам защо...
Shoko
Shoko

Писане by 1L Чет Мар 12, 2015 2:13 pm

ох, докато се намооткам, станало два чеса, а съм успял да пусна само един постинг и да си изчиста леглото с прахосмукачка! още не съм се къпал, не мое да изляза некъпан на пазар, в къщи мое си седя вмирисан и месеци без да се къпя, ама за пред света - свикнал е да ме вижда съвършен cat хубуу поне че си отрязах косата, че иначе я сушах по един час, на тее години с коса ходат само дъртите хипита и ози озбърн What a Face май ше опъна едни шоколадови мюсли с мед и пак ше помисля малко, може и утре да изляза, а може и да се изкъпя, целия съм в мас от сношната патица Suspect

1L

Писане by Alone911 Чет Мар 12, 2015 2:31 pm

1L написа:ох, докато се намооткам, станало два чеса, а съм успял да пусна само един постинг и да си изчиста леглото с прахосмукачка! още не съм се къпал, не мое да изляза некъпан на пазар, в къщи мое си седя вмирисан и месеци без да се къпя, ама за пред света - свикнал е да ме вижда съвършен cat хубуу поне че си отрязах косата, че иначе я сушах по един час, на тее години с коса ходат само дъртите хипита и ози озбърн What a Face май ше опъна едни шоколадови мюсли с мед и пак ше помисля малко, може и утре да изляза, а може и да се изкъпя, целия съм в мас от сношната патица Suspect
Лошо е когато човек работи през нощта.
Какво къпане и излизане? Слагаш си шапка и отиваш на пазар. Връщаш се, къпеш, переш, готвиш, чистиш и пишеш "мъдри мисли". Определено няма как да не дойдат.

Alone911

Писане by 1L Чет Мар 12, 2015 2:55 pm

Alone911 написа:
Лошо е когато човек работи през нощта.
Какво къпане и  излизане? Слагаш си шапка  и отиваш на пазар. Връщаш се, къпеш, переш, готвиш, чистиш и пишеш "мъдри мисли". Определено няма как да не дойдат.

сигурно е лошо да се бачка нощем, не знам, не съм мислил, знам само че ако ми се наложи един ден да тръгна на работа, дори и само денем да е, сигурно ше умра от шок affraid имам три четри  месеца трудов стаж последните двайсиняколко години, държавата требе ми плаща некой лев задето съм освободил толкова  дългогодишно място  на пазара на труда на някой работяга - тоа ми дължи лична благодарнос, без мене отде щеше да земе заплата, ама никой не ми е благодарил досега, хората са неблагодарни No

1L

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите