Любимата ми тема...
+2
Ludo22
Shoko
6 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Любимата ми тема...
стои празна.....: )))) Не може да бъде...
Я сега кажете какво хубаво ви се случи днес....какво ви усмихна или впечатли...
Shoko- Брой мнения : 223
Re: Любимата ми тема...
Да ти кажа честно, още се чудя да се смея ли, да се ядосам ли. Днес имах час при зъболекар, където трябваше да ми сложат една фасадна коронка.
Отивам аз да си оставя палтото на гардероб и гледам няколко човека приведени и търсят нещо. Аз съвсем нищо неподозираща, но за сметка на това любопитна, попитах дали обица е загубена. Изведнъж търсещите се смутиха и тогава стоматолога ми обясни, че търсят моята коронка До като качили готовата коронка от зъботехниците до кабинета, я изпуснали и загубили.
Та така, май повече ми е смешно
Отивам аз да си оставя палтото на гардероб и гледам няколко човека приведени и търсят нещо. Аз съвсем нищо неподозираща, но за сметка на това любопитна, попитах дали обица е загубена. Изведнъж търсещите се смутиха и тогава стоматолога ми обясни, че търсят моята коронка До като качили готовата коронка от зъботехниците до кабинета, я изпуснали и загубили.
Та така, май повече ми е смешно
Ludo22- Брой мнения : 77
Местожителство : София
Миии...била си свидетел на издирване на собствената си коронка...: ))))
Аз днес цял ден се смея...щото колегата реши да ми говори за чакри и разпъване...: ))) На мен! И за йога...: )))) И беше толкова сериозен и убедителен...: )))).....
Аз днес цял ден се смея...щото колегата реши да ми говори за чакри и разпъване...: ))) На мен! И за йога...: )))) И беше толкова сериозен и убедителен...: )))).....
И разпъната ли си сега?
Хахаа...ей! Имах наУчна лекция...: )))
Опитвам си да си забраня съобщенията на имейла, когато тук имам съобщение и нещо не ми се получава
Миии забрани ги де...аз като си отворих пощата се уплаших и я затворих....ииии така си реших проблема...: ))) Временно! После ще му мисля...
Справи ли се...?Ludo22 написа:Опитвам си да си забраня съобщенията на имейла, когато тук имам съобщение и нещо не ми се получава
Ако се справиш, казвай после как...: )))
Shoko написа:стои празна.....: )))) Не може да бъде...
Хубавото което ми се случи вчера е че се отървах от един много гаден обект и май ще ме насочват към друг направо перфектен обект който е още по-близо до нас. А на стария си обект продължавам да си давам наряди.
File099- Брой мнения : 163
Днес получих един мейл от началника ми който страшно ме ядоса. Отговорих подобаващо зле и оставих работата за утре защото никак не съм съгласна да си пиша задачи сама, оценките някой друг който няма представа от работата и на следващата година пак да си измислям.
Alone911- Брой мнения : 157
- значи, да му мисли началника утре, като го подхванеш . Личи си, че си ядосана!Alone911 написа:Днес получих един мейл от началника ми който страшно ме ядоса. Отговорих подобаващо зле и оставих работата за утре защото никак не съм съгласна да си пиша задачи сама, оценките някой друг който няма представа от работата и на следващата година пак да си измислям.
Той е на командировка в чужбина. Така, че ще трябва да мисля аз защото срока е в петък. Ще трябва да измисля нещо и да го оформя, но при такива ситуации никак не ми върви.Ludo22 написа:- значи, да му мисли началника утре, като го подхванеш . Личи си, че си ядосана!Alone911 написа:Днес получих един мейл от началника ми който страшно ме ядоса. Отговорих подобаващо зле и оставих работата за утре защото никак не съм съгласна да си пиша задачи сама, оценките някой друг който няма представа от работата и на следващата година пак да си измислям.
Научих се да не започвам работа върху нещо когато съм ядосана, особено ако трябва да измислям план за работа които хем да изглежда добре, хем да го свърша, пък и да е допълнително, но да създава впечатление за развитие.
Ако не бях толкова ядосана от изоставането миналата година по независещи от мен причини и от това, че 10+ години все нямаше да стане заради многото средства, пък накрая си го направих сама и сега ох, нови цели- не една ами две да напиша.
Две нови цели? Ха! Пък може и да го направя. То това да споделиш е добра идея. Поне като пишеш не си толкова ядосан.
Шефа ти е късметлия, че си част от екипа му .
Радвам се, че се чувстваш добре, пишейки тук, демек шефа ти трябва да ни почерпи
Радвам се, че се чувстваш добре, пишейки тук, демек шефа ти трябва да ни почерпи
Ludo22 написа:Шефа ти е късметлия, че си част от екипа му .
Измислих целите- две и ги изпратих. Чакам отговор да не пиша напразно.
Като те разбере човек някак започваш да се чувстваш по- добре и не така притиснат от обстоятелствата.
Шефът не съм сигурна дали ще почерпи, но аз ви пращам една виртуална усмивка.
Shoko написа:стои празна.....: )))) Не може да бъде...
ходих за нова лампа за бюрото ми , държах да ми я изпробват, онаа вика трябва да разпечатвам крушка, ми аз кво, от къщи ли трябва да си нося крушка, гледате да си пробутате дефектните боклуци на горките хорица, таа лампа сто процента не работи! ама как не работи - нова лампа! ми как? нали виждам че не свети! онаа отива разпечатва крушка, викам й , и кво сега? ше земе да светне ли? сигурен съм че няма да светне, старата ми оттука я взех и не светеше таа се поти вече, завинтва крушката и хоп - натиска копчето - и! нищо! не свети е!!? хахаха видя ли ма на мене не ми се види да свети, а на тебе? онаа почва да трепери, завива, развива, отиде отвори друга крушка, и о небеса, накрая лампата светна викам ама май само единствено с таа крушка свети, с другите що не светеше таа да не е от скъпите, мойте в къщи са обикновени, сега и специални крушки ли ми пробутатвате , аз съм дошъл само за лампа после и казах че това е скрита камера, да не се впряга толкоз
1L- Брой мнения : 148
Това голям номер! никога не съм участвала в това и добре защото при такива ситуации въобще нямам чувство за хумор.
Искам само да кажа, че тюркоазените ми джинси, направиха тюркоазено всичко , което е в пералнята в момента. А до сега нямах нищо с такъв цвят, освен обущета и герданче!
Ле лееееее....и? Има ли оправяне или ще си тюркоазена....Ludo22 написа:Искам само да кажа, че тюркоазените ми джинси, направиха тюркоазено всичко , което е в пералнята в момента. А до сега нямах нищо с такъв цвят, освен обущета и герданче!
Направо не смея да отворя пералната ......
- един пуловер вече не е бледо розов, а мръсно сив, ама от това гадното сиво. От моите дрехи това е пострадалото . Леле, е много гадно сиво е, даже и за вкъщи не става.Shoko написа: С теб съм! Давай!...: ))
Еееее пусни го още веднъж с джинсите и чакай промяна и после пак и пак и пак иии...може и синьо да стане...: )))
По принцип не харесвам сивия цвят..не знам защо...
По принцип не харесвам сивия цвят..не знам защо...
ох, докато се намооткам, станало два чеса, а съм успял да пусна само един постинг и да си изчиста леглото с прахосмукачка! още не съм се къпал, не мое да изляза некъпан на пазар, в къщи мое си седя вмирисан и месеци без да се къпя, ама за пред света - свикнал е да ме вижда съвършен хубуу поне че си отрязах косата, че иначе я сушах по един час, на тее години с коса ходат само дъртите хипита и ози озбърн май ше опъна едни шоколадови мюсли с мед и пак ше помисля малко, може и утре да изляза, а може и да се изкъпя, целия съм в мас от сношната патица
Лошо е когато човек работи през нощта.1L написа:ох, докато се намооткам, станало два чеса, а съм успял да пусна само един постинг и да си изчиста леглото с прахосмукачка! още не съм се къпал, не мое да изляза некъпан на пазар, в къщи мое си седя вмирисан и месеци без да се къпя, ама за пред света - свикнал е да ме вижда съвършен хубуу поне че си отрязах косата, че иначе я сушах по един час, на тее години с коса ходат само дъртите хипита и ози озбърн май ше опъна едни шоколадови мюсли с мед и пак ше помисля малко, може и утре да изляза, а може и да се изкъпя, целия съм в мас от сношната патица
Какво къпане и излизане? Слагаш си шапка и отиваш на пазар. Връщаш се, къпеш, переш, готвиш, чистиш и пишеш "мъдри мисли". Определено няма как да не дойдат.
Alone911 написа:
Лошо е когато човек работи през нощта.
Какво къпане и излизане? Слагаш си шапка и отиваш на пазар. Връщаш се, къпеш, переш, готвиш, чистиш и пишеш "мъдри мисли". Определено няма как да не дойдат.
сигурно е лошо да се бачка нощем, не знам, не съм мислил, знам само че ако ми се наложи един ден да тръгна на работа, дори и само денем да е, сигурно ше умра от шок имам три четри месеца трудов стаж последните двайсиняколко години, държавата требе ми плаща некой лев задето съм освободил толкова дългогодишно място на пазара на труда на някой работяга - тоа ми дължи лична благодарнос, без мене отде щеше да земе заплата, ама никой не ми е благодарил досега, хората са неблагодарни
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите