Любимата ми тема...
+2
Ludo22
Shoko
6 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Любимата ми тема...
Остави, че си стоиш в къщи, но и за благодарност претендираш.
По- добре не го изтъквай, че знаеш ли колко ти завиждат.
Аз, не.
Аз, не.
Alone911- Брой мнения : 157
Alone911 написа:Остави, че си стоиш в къщи, но и за благодарност претендираш.
Аз, не.
така си пожелах в казармата - триста нощни наряда имам - викам : като изляза цял живот ше спя до кога си искам, и взе че се сбъдна но трябва да си вярваш, само казаното с вяра става реалнос, нещо като господа в библията дето с казване прай кво ли не и разбира се да внимаваш да не те чуе дявола хахахаааа, шото той е способен да опропасти и най-доброто божие дело
1L- Брой мнения : 148
Аз също си имам мечта относно ставането, но няма да я кажа, че ако чуе дявола до края на живота ми няма да се сбъдне.
И на господ се не моля. Знам ли, може да ме разбере погрешно.
Нали знаеш израза "Господи, аз ли се погрешно молих или ти погрешно ме разбра".
И на господ се не моля. Знам ли, може да ме разбере погрешно.
Нали знаеш израза "Господи, аз ли се погрешно молих или ти погрешно ме разбра".
хубуу поне че си отрязах косата, че иначе я сушах по един час,
Точно това мисля и аз да свърша...ама не знам дали ще успея днес...шЪ са подкъсявам...
Точно това мисля и аз да свърша...ама не знам дали ще успея днес...шЪ са подкъсявам...
Shoko- Брой мнения : 223
Shoko написа:хубуу поне че си отрязах косата, че иначе я сушах по един час,
мойта фризоьрка чак се разплака кога ми я отряза, на мен не ми пукаше, бех вече остарял, а и бех похарчил хиляди за черна боя през годините
Shoko написа:Ехааааа...конкуренция...: )))
нямам конкуренция аз, и червена и лилава и ква ли не съм я боядисвал хахахаа таман ме пооформи фризьорката и вика - да те опъна ли? как се смутих, баш през деня, някой можеше да влезе, викам ама как ше ме опъваш, аз си имам гадже, в скайпа, не мога! да ти опъна косата бе господине.... аааааааааа , стоплих косата опъна я и заприличах на принц, първата работа като се прибрах вкъщи да накарам дъщерята да ми напрай снимки за фейса, където нямам нито един контакт, пък и ми е фалшив, шото не понасям да имам контакти, само аз си ги виждам
Малиииии..ти имаш по-хубава прическа от мен...: ))) О, и аз съм била и червена /няколко часа/ и розово-лилава /грешка на боята/ и руса и шарена..всякаква, сега кротнах, ама мисля пак да се пробвам с цветовете...: ))) Интересно е..погледнеш се в огледалото и се отминеш..: ))
А мен ме чупят, не ме изправят, щото съм с права коса...
А мен ме чупят, не ме изправят, щото съм с права коса...
Някои само една коса мернаха за малко и тъмън да се наканят да пишат и всичко изчезна.1L написа:Shoko написа:Ехааааа...конкуренция...: )))
таман ме пооформи фризьорката и вика - да те опъна ли? как се смутих, баш през деня, някой можеше да влезе, викам ама как ше ме опъваш, аз си имам гадже, в скайпа, не мога! да ти опъна косата бе господине.... аааааааааа , стоплих косата опъна я и заприличах на принц,
Какво се притесняваш ти? Дъщерите са винаги с бащите си. Пълно щастие е да си мъж и да имаш дъщеря.
Щастлив човек си ти.
1L написа:Shoko написа:хубуу поне че си отрязах косата, че иначе я сушах по един час,
мойта фризоьрка чак се разплака кога ми я отряза, на мен не ми пукаше, бех вече остарял, а и бех похарчил хиляди за черна боя през годините
кифла
Ludo22- Брой мнения : 77
Местожителство : София
Ludo22 написа:
кифла
зех си кифленска кърпа за глава преди малко - с черепчета и билети за хелоуин и джудас прист, евтинджос, на балкона
таа пък кво ги размаза, да не ми направят някъв проблем само на входа
цък
Аз сменям дограма дистанционно, но утре ще трябва да изнасям боклука наяве.
Alone911 написа: Пълно щастие е да си мъж и да имаш дъщеря.
Щастлив човек си ти.
верно съм мноо щаслив с такова детенце, никога никакви преоблеми не ми е създавала, по-разумна е от мене даже, пази ме от превишени скорости, от нахални моми и от свръхпиене хахаа
а сега, видя ли кво стана, лепна ми се дъвката на главата, лепнала се на кърпата и като я пробвах ми се залепи на косата аааааааааааааааа, как да я махна, ох, ше откача
Веднага прическа.
Знаех си аз, че си щастлив татко.
Знаех си аз, че си щастлив татко.
А сега де! Да ти дам ножица? Щото май само това помага.1L написа:а сега, видя ли кво стана, лепна ми се дъвката на главата, лепнала се на кърпата и като я пробвах ми се залепи на косата аааааааааааааааа, как да я махна, ох, ше откача
Много е готино да се наблюдават отношенията баща-дъщеря. Уникални са.
Днес ужасно ми се спи. Нищо не помага.
- е, то ако си и на работа съвсем трудно става!Alone911 написа:Днес ужасно ми се спи. Нищо не помага.
Да, защото имам да върша монотонна работа която съвсем приспива, но затуй пък отпочнах.
Днес все пак е понеделник. Тази седмица се очертава, че ще бъде с един ден повече, ако не излезем в отпуск.
Днес все пак е понеделник. Тази седмица се очертава, че ще бъде с един ден повече, ако не излезем в отпуск.
Вярно, че тази седмица се работи в събота! Що го каза сега баш :-)
Знам ли. Защото ми е на мисъл. Обикновено в такива дни ни изкарват в отпуск, но сега сме в ремонт и не се знае.Ludo22 написа:Вярно, че тази седмица се работи в събота! Що го каза сега баш :-)
На мен ми се иска хубаво време за да отидем на виличката, но тук времето вече две седмици е ужасно. След сряда пак ще вали.
Нямам и много отпуск защото съм планирала хиляди неща и както повечето българи си вземат отпуската за работа, а не за почивка.
Е, хубаво е да си има човек виличка :-)......... Ние обикновено си наемаме къща някъде за известно време.
С наемането е трудно, но определено се "родих" откакто взехме това местенце. задоволява ме на пълно- тихо, непретенциозно и предпоследно в могилата в планината.Ludo22 написа: Е, хубаво е да си има човек виличка :-)......... Ние обикновено си наемаме къща някъде за известно време.
Сега /кога не се знае/ ще ставам шофьор. Вече намразих тази дума. купих си и джипче. А, бе подготвям се за активни старини.
Колко време можеш да изкараш на тихичко и спокойно място?
И аз обожавам да шофирам!
И аз обожавам да шофирам!
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите