Когато баща ми видял бащата на майка ми...
4 posters
Страница 1 от 1
Когато баща ми видял бащата на майка ми...
Когато баща ми видял бащата на майка ми лошо му станало - дядо ми седял на масата на главата си с една шапка тип бумбе и нервно обръщал в ръцете си една ваза и гледал баща ми лошо. Баща ми като видях за какъв кретен става на въпрос му станало лошо, но вече било късно да се отказва от майка ми защото бил поел ангажимент. В последствие дядо казал че баща ми бил фашист, а баща ми кръстил дядо ми с прякор "Язвата". Баща ми нарекъл и вуйчо ми "кретен", а после майка ми взела че му казала и така отношенията са се развалили в самото начало.
File099- Брой мнения : 163
Местожителство : София
Re: Когато баща ми видял бащата на майка ми...
Оооо...аз като видях свекърва си за първи път...иии...Ъ?...Една високомерна лъвица, която ме изгледа от главата до петите и разбира се веднага се опита да ми "ръмжи"...но след игнор от моя страна близо 10 години, сега сме в перфектни отношения...много се обичаме...ама по телефона.... Далеч!
Файле, лошо е, ако в един брак се набъркат родителите, това не трябва да се позволява.
Файле, лошо е, ако в един брак се набъркат родителите, това не трябва да се позволява.
Shoko- Брой мнения : 223
Shoko написа:Оооо...аз като видях свекърва си за първи път...иии...Ъ?...Една високомерна лъвица, която ме изгледа от главата до петите и разбира се веднага се опита да ми "ръмжи"...но след игнор от моя страна близо 10 години, сега сме в перфектни отношения...много се обичаме...ама по телефона.... Далеч!
Аз на никого не съм позволявал да ми се бърка в личните отношения, камо ли ако имам брак някои ден.
За което те поздравявам. Така трябва! Започне ли се майка ми, майка ти...баща ти...ииии край!
Shoko написа:За което те поздравявам. Така трябва! Започне ли се майка ми, майка ти...баща ти...ииии край!
Права си!
Поне първоначалното харесване е важно. В повечето случаи не можеш да имаш добри отношения с всички, но ако нещата тръгнат на зле още в началото, то трудно се оправят.
Трудно се и делят родители. Каквото и да си говорим е по- добре добри отношения и по възможност "всеки отделно". Това като цяло трудно става, но поне в началото семейството трябва да има самостоятелност.
Трудно се и делят родители. Каквото и да си говорим е по- добре добри отношения и по възможност "всеки отделно". Това като цяло трудно става, но поне в началото семейството трябва да има самостоятелност.
Alone911- Брой мнения : 157
Когато свекърва ми ме видя за първи път и на нея и стана лошо . Бях с кариран тесен панталон и коса с дължина 2 см и с цялата си височина, тежах около 47 кг. Абсолютно безпереспективен екземпляр бях . Обичаше ме, като дъщеря........... и аз я обичах!
Преди години, когато приятел на дъщеря ми ме видя за първи път, бях с лакирани нокти на краката, с разграничители между пръстите - чудна картинка
Иначе съм много сериозна жена!
Преди години, когато приятел на дъщеря ми ме видя за първи път, бях с лакирани нокти на краката, с разграничители между пръстите - чудна картинка
Иначе съм много сериозна жена!
Ludo22- Брой мнения : 77
Казваш, че първото впечатление не винаги е достоверно.
Да, но какво да се прави като по външния вид посрещат.
Да, но какво да се прави като по външния вид посрещат.
И аз посрещам по външния вид, признавам си! Веднага съм си изградила впечатление. Лошото е, че ако външния вид е различен от очакванията ми, нямам вариант да проверя дали съм сбъркала или не, защото съм прекратила комуникацията! :-)
Ludo22- Брой мнения : 77
За харесване не знам, все пак аз няма да живея с нея и напълно нормално е, да не се харесаме, но поне да се уважаваме. Когато уважението е взаимно нещата вървят. Сега е така. Никога не съм спряла обаче мъжа си, да се грижи за нея, той е нейн син и е длъжен да го прави, просто аз бях далеч. А и никога не сме се карали с нея, но не успях да се пречупя да и кажа "майко". Лицемерно ми е, много.Alone911 написа:Поне първоначалното харесване е важно. В повечето случаи не можеш да имаш добри отношения с всички, но ако нещата тръгнат на зле още в началото, то трудно се оправят.
Права си- уважение. Харесване е твърде силно. Пък и това "майко"... Зная ли? Не харесвам и обратното "дядо" и "баба".
По - добре е да е с име отзад или направо име.
По - добре е да е с име отзад или направо име.
Да и според мен на име е най-добре. : )
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите