Бунтарите
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Майка ми няма да ми прати втората част от обещаните пари

2 posters

Go down

Майка ми няма да ми прати втората част от обещаните пари  Empty Майка ми няма да ми прати втората част от обещаните пари

Писане by File099 Съб Мар 21, 2015 8:46 pm

Минаха се повече от 2 години откакто тя трябваше да изпрати втората част от обещаната крупна сума но това не се случи. И освен това няма и индикации ще тя ще изпрати десетките хиляди долари в близките примерно най-малко 5 години време. Защо мисля така? По много причини които засега ще се въздържа да изброя, най-малкото я засякох случайно че в социалната мрежа Линкедин тя се и регистрирала втори профил със същото име и фамилия и това съм сигурен го е направила за да не я шпионирам защото ще разбера неудобни за нея неща като например че тя има много пари и не ми изпраща втората част от уговорената сума или че заради дъщерята на мъжът й с него са се докарали от милиони долари направо до дъното до кредити...
File099
File099

Брой мнения : 163
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Майка ми няма да ми прати втората част от обещаните пари  Empty Re: Майка ми няма да ми прати втората част от обещаните пари

Писане by Shoko Вто Мар 24, 2015 9:11 pm

Е, Файле, не се знае, може и да ги изпрати...
Shoko
Shoko

Брой мнения : 223

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите